Digitale melding huwelijk / geregistreerd partnerschap:

U kunt hier digitaal de melding doen van uw huwelijk of geregisteerd partnerschap. U heeft hiervoor de volgende gegevens nodig:

- Uw DigiD om in te loggen

- Gegevens van de getuigen

- Een ingevuld aanvraagformulier van de alternatieve trouwlocatie

- iDeal om de huwelijksleges te betalen

 

Alternatieve trouwlocatie:

Om op uw eigen gekozen locatie te kunnen trouwen moet u een verzoek indienen om deze locatie eenmalig als trouwlocatie aan te wijzen. Dit doet u samen met de eigenaar of beheerder van de locatie. Het verzoek wordt getoetst aan de voorwaarden, waarbij het mogelijk is dat de locatie ter plekke wordt bekeken en beoordeeld. Daarna ontvangt u een beslissing.

Wilt u uw ceremonie laten plaatsvinden op een alternatieve locatie in de gemeente, upload dan tijdens de melding het ingevulde aanvraagformulier én de akkoordverklaring die u op deze pagina kunt downloaden.

 

https://bit.ly/3aoDA3C

Oriƫntatie

Hieronder ziet u onze ambtenaren en trouwlocaties. Door te klikken op een naam uit de lijst kunt u meer informatie bekijken. Door te klikken op het sterretje voegt u deze toe aan uw favorieten. Bij beschikbaarheid ziet u daarna een lijst met al uw favorieten. Alles wat u hier kiest zal bij uw aanvraag al ingevuld zijn.

U kunt maximaal 12 maanden in de toekomst plannen.

Kies een locatie, ambtenaar of beschikbaarheid
Starten